KLIENDIKAART:

meelistransport / 26. aprill 2015 / Kommentaarid 1


Nüüdsest on firmadel võimalik pesta ka autot ilma sularahata. Selleks saatke  meilile kuressaarecarwash@gmail.com oma firma andmed ja selle alusel teeme teile ettemaksuarve ja peale arve tasumist väljastame Teile KLIENDIKAARDI.  Kliendikaart ise maksab 5 eur+km ja miinimumsumma kliendikaardile on 50 eur-i. Kui see summa on kulutatud, siis saame sinna hiljem alati raha juurde laadida. 
    Pesemisel tuleb kaart sisestada pesula boksis olevasse kaardipesasse (mündiaugu kõrval) ja tabloolt võite näha oma kaardi jääki. Seejärel tuleb vajutada nuppu ( kaardipesa all) nii mitu korda, kui kaua te kavatsete autot pesta- iga nupu vajutus annab teile 50 sek (50 senti) pesuaega. Näiteks, kui tahate pesta autot 2 eur-i eest, siis peate vajutama nuppa 4 korda jne.
   Loodame, et see kaardisüsteem lihtsustab autode pesu just firmadel, kellel on ebamugav arveldada sularahaga ja pealegi see võimaldab ka tagasi saada 20 % käibemaksu. Esialgu kahjuks toimib see süsteem küll ainult ettemaksuga, aga tulevikus võiks toimida see kaart usaldusväärsetele firmadele ka krediitkaardina.
    Küsimuste korral helistage julgelt +372 5033151 ja saate selge pildi! 

Kommentaarid: 1

  • Gaido Ōunpuu 28. okt

    Tere!

    Soovin firmale carwash kliendikaarti.
    Oü Gelmeko
    Reg.10838655
    Tallinna 62-17
    Kuressaare
    93818

Lisa kommentaar

Email again:

Voog. Tee ise koduleht!